Politica de retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.egservice.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 
Termenul de 14 zile calendaristice pentru returnarea produselor incepe de la primirea produselor de catre cumparator.

Atentie!
Produsele facute la comanda nu se pot returna conform legislatiei in vigoare.

Produsele primite defecte
In eventualitatea primirii unui produs neconform care prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii telefonice in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea cu unul conform. Daca www.egservice.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform , se va restitui contravaloarea produsului.

Colete neridicate
Dacă o comandă este returnată deoarece nu a fost ridicată de la curier, cumpărătorul poate plasa din nou comanda respectivă, în condiţiile în care suportă costurile transportului anterior tur-retur, precum şi costurile unei noi livrări. În acest caz, plata comenzii se face în avans. În cazul în care un cumpărător are deja o comandă returnată şi doreşte să mai plaseze o comandă pe www.egservice.ro, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans, pentru a evita abuzurile.

  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. 
  • Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur. 
  • Renuntarea la produsele cumparate se face doar in urma unei instintarii prin e-mail, la info@egservice.ro, sau prin completarea formularului de retur. Returnarea contravalorii produselor achizitionate de pe www.egservice.ro se va efectua, în termen de 14 zile de la data recepţiei produsului/ produselor, prin transfer bancar, in contul bancar specificat de client.
  • Taxa de returnare pentru returnarea produselor este suportată de client. 
  • În cazul în care clientul returnează comanda, egservice.ro va returna contravaloarea produselor comandate + taxa de transport achitata initial la cumpararea produselor. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client la adresa mentionata mai jos.

Informatii retur: 
• EURO GRAPHICA SERVICE SRL
• RO 23013069
• +40 727 966 797

FORMULR RETUR